VDBrom: Wij doen dat hier ook wel, maar brengen dat niet in de media

VDBrom: "Wij doen dat hier ook wel, maar brengen dat niet in de media"

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 20:25do 06-05-2021 om 20:25

Vrijdagavond staat de topper in de Champions Play Offs op het programma tussen KRC Genk en Club Brugge. Blauw-Zwart wil na het gelijkspel thuis tegen RSC Anderlecht minstens even goed doen op het veld van Genk. John Van Den Brom gaf te kennen op zijn persconferentie dat hij het filmpje van Ruud Vormer ook gezien heeft.

Club Brugge speelde geen goede eerste helft tegen Anderlecht. Ook kapitein Ruud Vormer vond dat het niet lekker liep. In een filmpje op sociale media was te zien hoe Vormer zich kwaad maakte in de rust en zijn troepen op scherp zette. Op de persconferentie bij KRC Genk donderdagavond werd de vraag gesteld aan trainer Van Den Brom of hij het filmpje gezien heeft. "Ik heb gelachen met het filmpje van Vormer. Dat is wel echt Nederlands, zeg maar. Wij doen dat hier ook wel, maar brengen dat niet in de media. Ik schrik er ook niet van, in Nederland gebeurt dit vaker", vertelde VD Brom.

Ook voor een trainer is het soms noodzalelijk om eens stevig uit te halen zegt Van Den Brom. "Het is hetzelfde voor een coach. Je kan één keer in een seizoen als coach uit je plaat gaan. Dus dan moet je heel goed bedenken wanneer je dat doet", aldus de Nederlandse coach van KRC Genk.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws