Barcelona-move was bijna een feit: 'Ik heb er zelfs met Messi over gesproken'

Barcelona-move was bijna een feit: 'Ik heb er zelfs met Messi over gesproken'

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 19:45do 06-05-2021 om 19:45

Lautaro Martínez heeft zelfs met Lionel Messi over een move naar Barcelona gesproken. De Argentijn heeft al meerdere keren onthuld dat de Catalanen hem graag wilden hebben. De transfer is alleen niet van de grond gekomen, omdat Barcelona met financiële problemen kampt.

In gesprek met de Argentijnse tak van ESPN, vertelt Martínez over de interesse van de Catalaanse club. "Ik was echt heel dichtbij een transfer naar Barcelona", stelt de spits. "Ik heb er zelfs met Lionel Messi over gesproken. Ze hadden op dat moment alleen financiële problemen. Uiteindelijk besloot ik om bij Inter te blijven." Een aantal maanden geleden onthulde Martínez ook al dat Barcelona interesse had.

Van zijn keuze om in Italië te blijven, heeft Martínez zeker geen spijt. "Het is de juiste keuze geweest, vooral omdat we de Scudetto nu hebben gewonnen. Het is gewoon ongelofelijk om een titel te winnen bij zo'n geweldige club." 

Barcelona is overigens niet de enige Spaanse ploeg die achter Martínez heeft aangezeten. "Real Madrid probeerde me twee keer te halen, toen ik nog in de jeugd bij Racing Club zat. Ik wilde alleen eerst naam maken in het Argentijnse voetbal en daarna pas de overstap naar Europa maken." In de zomer van 2018 haalde Inter hem op uit Argentinië. Martínez had dit seizoen zelf ook een grote bijdrage in het behalen van de Scudetto: hij was tot dusver goed voor vijftien goals en acht assists.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws