Ook KAA Gent krijgt eigen versie van Monopoly

Ook KAA Gent krijgt eigen versie van Monopoly

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 19:30do 06-05-2021 om 19:30

Eind november komt er een Monopoly-versie uit van voetbalclub KAA Gent, in navolging van andere teams zoals Manchester City, FC Barcelona, Club Brugge en de Rode Duivels. Dat maakte de club zelf bekend via haar officiële kanalen.  

De 22 namen van straten worden spelersnamen uit de rijke geschiedenis van de Buffalo’s, gaande van Sven Kums tot Gunther Schepens. Deze laatste tekende present bij de voorstelling van het spel in de Ghelamco Arena. Zeventien namen zijn al ingevuld, voor de vijf resterende namen rekent men op de fans van de Buffalo’s die via een poll hun keuze mogen maken.

Ook de andere bekende spelvakken worden aangepast in deze Monopoly-versie van AA Gent. Zo zijn de vakken elektriciteit en water vervangen door namen van trainers. De vier stations zijn dan weer vier memorabele momenten uit de clubgeschiedenis van Gent. De huisjes en hotels worden tribunes en stadions.

De supporters kunnen nog tot en met 13 mei terecht op de site van hun club om de resterende spelers te verkiezen. De release van het Monopoly-spel is voorzien eind november. Eerder al kwam er ook een Monopoly-versie van de stad Gent uit. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws