Breaking news

Wat nu voor de Belgen? Spelen op zondag, maar wachten op woensdag

Solskjaer niet blij met Old Trafford-rellen: Dit is niet uiten van mening

Solskjaer niet blij met Old Trafford-rellen: "Dit is niet uiten van mening"

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 19:15do 06-05-2021 om 19:15

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer keurt de protestacties van United-aanhang af. Supporters verzamelden zich afgelopen zondag rondom én in het stadion van de club, om te protesteren tegen de familie Glazer, die eigenaar is van United.

Op de persconferentie vertelt Solskjaer over de opstand van de fans, waardoor de kraker tegen Liverpool wed afgelast. "Iedereen heeft het recht om te protesteren", vertelt de Noor. "Dat moet alleen wel op een fatsoenlijke manier gebeuren. Als je ergens inbreekt, politieagenten verwondt en ze bang maakt voor het leven, dan overschrijdt dat de grens. Het is nu een zaak van de politie, het gaat helemaal niet meer over het uiten van je mening.'

Solskjaer vertelt later hoe de selectie en staf van United de heftige protestacties hebben beleefd. "Het was een lastige dag voor ons. We wilden natuurlijk tegen Liverpool spelen en ze verslaan. We moeten ook luisteren naar de fans. We moeten een verenigde voetbalclub zijn. Ik hoop dat we in de aankomende periode samen kunnen gaan praten."

Manchester United speelt donderdagavond de return tegen AS Roma in de halve finale van de Europa League. Het eerste duel op Old Trafford eindigde in 6-2 voor de ploeg van Solskjaer, waardoor United al met één been in de finale staat. Inmiddels is er ook een nieuwe datum gevonden voor het competitieduel met Liverpool: de wedstrijd wordt volgende week donderdag (13 mei) ingehaald.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws