Gretigheid spat ervan af bij Genk en Van den Brom: Ze staan alweer te trappelen

Gretigheid spat ervan af bij Genk en Van den Brom: "Ze staan alweer te trappelen"

06-05-2021 16:35
15

KRC Genk heeft er een onvergetelijke week opzitten. Eerst veroverde het de Belgische Beker door Standard Luik te vloeren, vorige vrijdag boog het dan weer een achterstand om in een spectaculaire 2-3-overwinning bij Royal Antwerp FC. John Van den Brom zag op training dat het vertrouwen in het zenit staat.

"Hoe wij op Antwerp uit een verloren positie die wedstrijd nog omkeren en winnen, dat was mooi om te zien", vertelde de Nederlandse trainer onder meer op zijn perspraatje in aanloop naar speeldag twee van de Champions Play-Off. Vrijdagavond komt Club Brugge over de vloer. Als de Limburgers erin slagen om de koploper te vloeren, ligt zelfs de titelstrijd weer open. Momenteel staan ze op zeven punten van Blauw-Zwart.

Van den Brom zag alvast een gretige spelersgroep. "We spelen goed, we zijn fit, die jongens hebben plezier en ze trainen heel scherp. Geloof me: ze staan alweer te trappelen om morgen die wedstrijd te spelen", klinkt het optimistisch. In eerste instantie focust Genk op de tweede plek, die recht geeft op de voorrondes van de Champions League. Die strijd belooft nog erg spannend te worden, want RSC Anderlecht en Antwerp hijgen in de nek.