'Grote kuis bij Zulte Waregem, twaalf (!) spelers kunnen afscheid nemen'

'Grote kuis bij Zulte Waregem, twaalf (!) spelers kunnen afscheid nemen'

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 12:45do 06-05-2021 om 12:45

De kern van Zulte Waregem gaat er volgend seizoen anders uitzien. Het Nieuwsblad weet dat minstens twaalf spelers de club sowieso verlaten, maar dat aantal kan nog flink oplopen. 

De contracten van Nikos Kainourgios, Panos Armenakas, Eike Bansen en Daniel Opare lopen af en worden niet meer verlengd. Bovendien worden de aankoopopties van huurlingen Ali Mohamed en William Bianda niet gelicht. De ook al transfervrije Jannes Van Hecke tekende inmiddels al voor KV Mechelen. Antoine Colassin keerde terug naar eigenaar Anderlecht. 

Verder is er nog onduidelijkheid over Damien Marcq, die ook al een aflopend contract heeft. Tomas Chory en Laurens De Bock willen blijven, maar het is wachten op een akkoord met hun moederclubs. Tot slot is Olivier Deschacht gestopt met voetballen en mag zijn naam dus meteen geschrapt worden. 

Bovendien moet Zulte Waregem ook nog vrezen voor het vertrek van enkele sterkhouders zoals Gianni Bruno en Jean-Luc Dompé, die zich dit seizoen in de kijker speelden. Essevee staat hoe dan ook voor een heel drukke transferzomer. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws