Baseggio: Zo kan Anderlecht weer meedoen voor de hoofdprijs

Baseggio: "Zo kan Anderlecht weer meedoen voor de hoofdprijs"

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 11:30do 06-05-2021 om 11:30

Walter Baseggio (43) volgt zijn ex-ploeg Anderlecht nog altijd op de voet. Hij hoopt de komende jaren wat stabiliteit te zien bij paars-wit. Afscheid nemen van jeugdproducten is voor Baseggio altijd een beetje moeilijk. 

"Ik zou willen pleiten voor stabiliteit", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad. "Dat wil zeggen dat ze moeten proberen om de groep zo veel mogelijk bij elkaar te houden. Het vertrek van Doku bijvoorbeeld, is dat niet wat vroeg? Je grootste talenten koesteren en zo lang mogelijk in huis houden, dat is de boodschap. Elk jaar twee of drie gerichte versterkingen erbij halen en voilà, alleen zo kan Anderlecht weer meedoen voor de hoofdprijs."

Ook bij de transfer van Lior Refaelov heeft hij wel wat vragen. "Kijk, dat is een goede speler. Dat zal niemand ontkennen. Ik hoop ook dat hij slaagt bij Sporting. Maar als je een ervaren speler wil halen, zou ik gaan voor iemand van pakweg 30 jaar. Soit, ieder zijn mening, natuurlijk."

De groep samenhouden wordt ook volgende zomer weer geen sinecure voor Anderlecht. Vooral middenvelder Albert Sambi Lokonga zou op weg zijn naar een buitenlandse transfer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws