'Barça-selectie is vervroegd getest na Messi-barbecue en kan opgelucht ademhalen'

'Barça-selectie is vervroegd getest na Messi-barbecue en kan opgelucht ademhalen'

Gepubliceerd: donderdag 6 mei 2021 om 09:12do 06-05-2021 om 09:12

FC Barcelona kan het vizier op de cruciale titelclash met Atlético Madrid richten. De Catalanen hadden maandag een barbecue bij Lionel Messi thuis, maar deze lijkt geen gevolgen te hebben.

Het 'teamuitje' was van tevoren niet doorgegeven aan La Liga, waarna een onderzoek naar schending van de coronaregel werd aangekondigd. Een woordvoerder van de club liet al weten dat men zich van geen kwaad bewust was. Volgens Marca zijn de wekelijkse coronatests voor de zekerheid naar voren geschoven: normaal gesproken zijn die pas op donderdag, ditmaal waren de spelers op woensdag al aan de beurt. Iedereen is echter negatief getest.

De Primera División gaat een allesbepalend weekend tegemoet: nummer drie Barcelona ontvangt zaterdag koploper Atlético Madrid, terwijl nummer twee Real Madrid het zondag opneemt tegen nummer vier Sevilla. Atlético staat twee punten voor op zijn beide rivalen en heeft eerder dit seizoen al van Barcelona gewonnen: Real Madrid is qua onderling resultaat in het voordeel tegen Atlético én Barcelona.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws