KV Kortrijk kijkt ambitieus naar de toekomst: Best of the rest

KV Kortrijk kijkt ambitieus naar de toekomst: "Best of the rest"

Gepubliceerd: woensdag 5 mei 2021 om 22:40wo 05-05-2021 om 22:40

KV Kortrijk blaast deze week vijftig kaarsjes uit en mag een verjaardag vieren. Dat wordt er toch eentje in mineur aangezien het seizoen nu al is afgelopen voor de Kerels. In de toekomst wil het beter doen en de club heeft dan ook grote plannen.

KV Kortrijk eindigde na een bijzonder grijs seizoen op de veertiende plek en meost zelfs even vrezen voor degradatie. Dat wil het binnenkort niet langer doen en de Kortrijkzanen mikken dan ook op meer. "Zo dicht mogelijk bij die linkerkolom, plaats zes tot en met acht", zegt algemeen manager Matthias Leterme in Sport/Voetbalmagazine.

KV Kortrijk wil duidelijk groeien en hoopt in de toekomst dan ook een pak beter te doen dan de huidige concurrenten. "Tegenwoordig heb je de G5 of de G6, vlak daaronder zou je ons moeten aantreffen. The best of the rest", geeft hij aan. Daar stopt het niet, want bij KV Kortrijk denkt men ook aan prijzen. "Ooit eens de beker winnen, voor ons misschien de makkelijkste manier om ooit Europees voetbal te halen, want kampioen zullen we niet worden, en tweede ook niet. Wij kennen onze plaats", besluit hij.

De Kerels zijn er ook nog nooit in geslaagd om een prijs te pakken in ons land. In 2012 was er het dichtste bij met een finaleplek in de Beker van België. Die finale verloor het toen tegen Lokeren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws