Operatie grote kuis bij Standard: '15(!) spelers kunnen vertrekken'

Operatie grote kuis bij Standard: '15(!) spelers kunnen vertrekken'

Gepubliceerd: woensdag 5 mei 2021 om 22:00wo 05-05-2021 om 22:00

Standard heeft geen al te best seizoen achter de rug en dreigt naast een Europees ticket te grijpen. Volgend seizoen wil het sowieso beter doen en gaat het dan ook met de bezem door de kern. Flink wat spelers moeten vrezen voor een vertrek.

Volgens L'Avenir bestaat er geen twijfel over dat er deze zomer een grote kuis komt op Sclessin. Eerder raakte al bekend dat Duje Cop, Joachim Carcela en Eddy Sylvestre moeten vertrekken. Zij kregen daar al duidelijkheid over en werden in de B-kern gezet. Daar zal het echter niet bij blijven.

Ook Obbi Oulare moet op zoek naar een nieuwe club, terwijl de verhuurden Felipe Avenatti, Aleksandar Boljevic en Dennis Dragus niet moeten hopen op een nieuwe kans bij de Rouches. Laurent Jans en Jean-François Gillet (die een andere functie krijgt) hebben een aflopend contract en zullen ook niet meer uitkomen voor Standard.

Verder zal Standard ook naar een oplossing zoeken voor Maxime Lestienne en Collins Fai, die hun laatste contractjaar ingaan en dus nog iets moeten opleveren alvorens ze gratis vertrekken. Verder mogen ook Gojko Cimirot, Konstantinos Laifis en Selim Amallah vertrekken bij een goed bod om de kas wat te spijzen. Daarnaast is de kans bijzonder groot is dat Internazionale Zinho Vanheusden definitief overneemt.

In totaal kunnen er deze zomer dus maar liefst vijftien spelers gaan vertrekken bij Standard. Een groot deel van die spelers zullen ook moeten vervangen worden, al kijkt men daar bij de Rouches naar verluidt ook naar de eigen academie voor.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws