Anderlecht kan profiteren, landgenoot adviseert Bruun Larsen te blijven

Anderlecht kan profiteren, landgenoot adviseert Bruun Larsen te blijven

05-05-2021 21:30
8

Niemand had het verwacht, maar Jacob Bruun Larsen werd afgelopen weekend de matchwinnaar bij RSC Anderlecht. Met een doelpunt en een assist hielp hij paars-wit aan een punt tegen Club Brugge. Dat doet het beste vermoeden voor de toekomst van de Deen.

Voor de partij tegen Club Brugge stond de teller van Bruun Larsen nog op nul. Nul doelpunten en nul assists. Zondag wist hij echter uit te blinken, maar volgens de Deense ex-voetballer Per Frimann (ex-RSC Anderlecht) hebben we nog niet de echte Bruun Larsen gezien. "Hij was als tiener een fenomeen", zegt hij in La Dernière Heure. "Een magnifiek talent", omschrijft Frimann zijn landgenoot.

Peter Vandenbempt was afgelopen zondag ook onder de indruk van Bruun Larsen. 'In Jan Breydel verrees de jonge Deen (22) brutaal en was hij de drijvende kracht achter de remonte van paars-wit', gaf de analist aan bij Sport/Voetbalmagazine.

De Deen lijkt klaar voor zijn grote doorbraak bij Anderlecht, maar zal hij ook volgend seizoen in het shirt van paars-wit te zien zijn? Bij Anderlecht staat men naar verluidt niet weigerachtig tegenover een langer verblijf. Ook Frimann vindt dat een goed idee. "Hij heeft stabiliteit nodig. Als hij Anderlecht verlaat, zal hij weer van nul moeten beginnen", besluit Frimann.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie