Man United wacht bizarre week met nieuwe datum voor topper tegen Liverpool

Man United wacht bizarre week met nieuwe datum voor topper tegen Liverpool

Gepubliceerd: woensdag 5 mei 2021 om 21:00wo 05-05-2021 om 21:00

De Engelse topper tussen Manchester United en Liverpool wordt volgende week donderdag (13 mei) ingehaald. Dat maakt de Premier League bekend na overleg met de twee clubs.

Manchester United - Liverpool werd afgelopen zondag afgelast na de bestorming van Old Trafford door supporters van de thuisploeg. Duizenden fans kwamen bij het stadion bijeen om te protesteren tegen de Glazers, de Amerikaanse eigenaren van de Engelse recordkampioen. Enkele honderden fans drongen zelfs het stadion binnen.

De Engelse topper wordt volgende week donderdag ingehaald, meldt de FA. Opvallend genoeg speelt Manchester United daarvóór nog drie wedstrijden: Roma-thuis (6 mei), Aston Villa-uit (9 mei) en Leicester City-thuis (11 mei). Het is de eerste keer sinds april 1992 dat United drie competitiewedstrijden speelt in een tijdsbestek van vijf dagen.

Donny van de Beek zal er niet om malen: zijn kansen op speeltijd in de Premier League nemen toe, omdat manager Ole Gunnar Solskjaer moet gaan rouleren om zijn spelers niet over de kling te jagen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws