'Big Rom' het grote idool van Anderlecht-talent, Barcelona en het WK de droom

'Big Rom' het grote idool van Anderlecht-talent, Barcelona en het WK de droom

Gepubliceerd: woensdag 5 mei 2021 om 20:30wo 05-05-2021 om 20:30

RSC Anderlecht is er toch in geslaagd om Julien Duranville langer aan zich te binden. Het vijftienjarige toptalent heeft een eerste profcontract tot medio 2024 getekend bij de club. Daar hoorde ook een eerste interview bij.

In een gesprek met RSCA TV werd er onder andere gevraagd naar de grote droom van de jonge aanvaller. "Het WK is mijn droom, zonder twijfel", gaf hij duidelijk al. Al beseft Duranville dat hij nog veel werk voor de boeg heeft. "Ik zal eerst in de eerste ploeg moeten geraken. Speelminuten krijgen", klinkt het.

De carrièreplanning van Duranville is dus om minuten te maken bij Anderlecht. Dat is niet toevallig ook de favoriete club van de aanvaller, maar hij heeft ook in het buitenland een favoriete ploeg. "FC Barcelona, dat is het summum", lacht Duranville.

Flink wat jonge jongens kijken ook op naar Lionel Messi of Cristiano Ronaldo, maar Duranville heeft enkele andere namen in gedachten wanneer men hem vraagt naar zijn favoriete voetballers. "Ik ga Pélé of Maradona zeggen. Zelfs al heb ik hen nooit gekend, wanneer ik beelden van Pelé zie denk ik 'wow'", zegt Duranville, die ook nog een ander idool heeft. "Big Rom", besluit Duranville enthousiast.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws