OFFICIEEL: RSC Anderlecht is topclubs te snel af, Duranville tekent profcontract

OFFICIEEL: RSC Anderlecht is topclubs te snel af, Duranville tekent profcontract

05-05-2021 19:04 Laatste update: 19:07
17

RSC Anderlecht is er dan toch in geslaagd om Julien Duranville aan zich te binden. Het vijftienjarige toptalent heeft zijn handtekening gezet onder een profcontract tot medio 2024 bij de club.

RSC Anderlecht meldt fier op de officiële kanalen dat het Duranville heeft weten te overtuigen om zijn eerste profcontract bij paars-wit te tekenen. De aanvaller werd in het verleden gelinkt aan verschillende buitenlandse topclubs, maar blijft toch bij Anderlecht. Op de dag van zijn vijftiende verjaardag tekent hij zijn eerste profcontract bij de club.

Jean Kindermans, directeur van de RSCA Belfius Academy: "Julien is een rastalent dat op beide flanken uit de voeten kan", zegt Jean Kindermans, directeur van de RSCA Belfius Academy. Bij Anderlecht verwacht men ook bijzonder veel van Duranville. "Als hij op dit tempo progressie blijft maken, zullen de Anderlecht-supporters nog veel plezier beleven aan hem", klinkt het.

Duranville zal naar verluidt ook niet de enige zijn die een profcontract tekent bij Anderlecht. Zo staat ook Ethan Butera op het punt om zijn handtekening te zetten onder een verbintenis bij Anderlecht.