'Club Brugge heeft komst van PAOK-toptalent Tzolis nog niet opgegeven'

'Club Brugge heeft komst van PAOK-toptalent Tzolis nog niet opgegeven'

05-05-2021 20:00
11

Club Brugge staat weer voor een drukke transferzomer en zal met Noa Lang en Charles De Ketelaere flink wat geïnteresseerde ploegen over de vloer krijgen. Inmiddels heeft het met Christos Tzolis al een vervanger in het vizier.

Het wonderkind van PAOK werd afgelopen winter al in verband gebracht met Club Brugge, maar toen koos men bij Blauw-Zwart voor de goedkopere oplossing in de vorm van Tahith Chong. Club Brugge heeft de komst van Tzolis echter nog niet opgegeven. De Griekse journalist Giannis Chorianopoulos weet namelijk dat Club Brugge komende zomer een nieuwe poging zal wagen om de jonge Griekse international naar België te lokken.

Makkelijk wordt zijn komst echter niet. PAOK wil namelijk de absolute hoofdprijs en er worden bedragen van meer dan dertien miljoen euro genoemd voor Tzolis. Daarnaast tonen ook ploegen zoals Borussia Dortmund, Manchester United en PSV interesse in de middenvelder.

De negentienjarige Tzolis is dit seizoen één van de grote uitblinkers bij PAOK. Dit seizoen kwam hij 43 keer uit voor de Griekse ploeg en was hij goed voor zestien doelpunten en tien assists.