Lukaku supportert voor Real-Belgen: We hebben gebeld om match te bespreken

Lukaku supportert voor Real-Belgen: "We hebben gebeld om match te bespreken"

05-05-2021 17:30
4

Romelu Lukaku mag dan wel een Chelsea-fan zijn, vanavond is zijn voorkeur duidelijk. De spits hoopt dat zijn maatjes Thibaut Courtois en Eden Hazard de club uit Londen uitschakelen. Daar heeft Lukaku ook zijn redenen voor.

Lukaku maakte er als tiener geen geheim van dat Chelsea de ploeg van zijn hart was. Toen de Londense club Anderlecht benaderde voor een transfer moest de jonge Lukaku dan ook niet lang nadenken. Toch supportert onze landgenoot vanavond voor Real Madrid. En dat heeft alles te maken met de aanwezigheid van collega Rode Duivels Courtois en Hazard.

"Ik hoop dat er zo veel mogelijk Belgen dit seizoen trofeeën winnen. Dat zal ons helpen op het EK, winnen doet namelijk winnen", citeert Het Laatste Nieuws de spits. Lukaku gaf zijn maatjes dan ook enkele tips. "Ik heb er met Courtois en Hazard al over gesproken, hoe ze het best Chelsea kunnen aanpakken. Ik merkte trouwens ook dat Hazard de juiste focus heeft. Hij wil die Champions League winnen met Real om zich zo voor 100% te kunnen klaarstomen op het EK", aldus Lukaku.