'Anderlecht meldt zich bij Wolverhampton Wanderers voor Otasowie'

'Anderlecht meldt zich bij Wolverhampton Wanderers voor Otasowie'

05-05-2021 15:45 Laatste update: 15:51
12

RSC Anderlecht is nog volop bezig in de strijd om een beter Europees ticket in de Champions' Play-Offs, maar is ook al bezig met de transfervoorbereiding op volgend seizoen. Daarbij is men op het spoor gekomen van Owen Otasowie van Wolverhampton Wanderers.

De twintigjarige Amerikaanse middenvelder komt momenteel uit voor Wolverhampton en staat te boek als een groot talent. In 2017 trok hij naar de Engelse club en in 2019 maakte hij ook zijn debuut voor Wolves. Tot dusver speelde hij echter nog maar zeven partijen voor de club en moet hij dus op zoek naar meer speelminuten. Daar wil RSC Anderlecht volgens The Telegraph van profiteren.

De Brusselaars denken eraan om Otasowie volgend seizoen te huren van de Engelse club. Anderlecht is echter niet de enige ploeg die interesse toont, want ook OGC Nice en VfL Wolfsburg hebben het vizier gericht op de éénmalige Amerikaanse international.

Bij Anderlecht lijkt Otasowie de opvolger van Albert Sambi-Lokonga te moeten worden, die de voorbije maanden al meermaals in verband met buitenlandse clubs werd gebracht.