De Laet maakt school: zijn nu al iconische uitspraak krijgt tweede T-shirt-druk

De Laet maakt school: zijn nu al iconische uitspraak krijgt tweede T-shirt-druk

Gepubliceerd: woensdag 5 mei 2021 om 15:36wo 05-05-2021 om 15:36

Ritchie De Laet is hot, laat dat duidelijk zijn! Op de Bosuil is de rasechte Antwerpenaar al jaren publiekslieveling en de voorbije maanden viel zijn naam zelfs enkele keren bij de Rode Duivels. Aan zo'n cultfiguur valt natuurlijk ook geld te verdienen, heeft Royal Antwerp FC beseft. Gevolg: extra T-shirts drukken!

Antwerp lanceerde onlangs witte T-shirts met het opschrift 'Kzenmuugjong', Antwerps voor: 'ik ben moe, hoor'. Die uitspraak ging onder de fans al snel een eigen leven leiden na de wedstrijd op het veld van Royal Excel Moeskroen. Toen de lijnrechter hem bij een inworp vroeg om een beetje vaart te maken, wierp De Laet hem in geheel eigen wijze toe dat hij even wilde uitblazen.

Het marketingteam van The Great Old zag wel heil in die uitspraak en besloot om er truitjes van te maken. Die verkopen blijkbaar als zoete broodjes, want inmiddels heeft de club er al moeten bijdrukken. Wie straks in het Antwerpse straatbeeld mensen ziet passeren met 'kzenmuugjong' op hun borstkas, weet dus waar de klepel hangt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Ben jij fan van De Laet?

Ja!
87%
Neutraal
9%
Nee, eigenlijk kan ik hem niet echt verdragen
4%
(225 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws