'Derde huurling van RSC Anderlecht is niet meer nodig'

'Derde huurling van RSC Anderlecht is niet meer nodig'

05-05-2021 11:43
9

Ognjen Vranjes keert deze zomer terug naar RSC Anderlecht. Dat meldt Le Soir. Volgens de Waalske krant rekent Sporting Charleroi niet meer op de huurling van RSCA.

In de zomer van 2020 riep Anderlecht Vranjes terug van een verhuurperiode aan AEK Athene. Vincent Kompany en co wilden weten of de verdediger nog een meerwaarde kon zijn voor Anderlecht. Uiteindelijk werd besloten dat het antwoord 'neen' was.

Anderlecht zocht daarom naar een nieuwe oplossing en vond die in januari bij Sporting Charleroi. Bij de Zebra's groeide Vranjes uit tot een basisspeler, maar de club zou nu toch besloten hebben om in de toekomst niet meer verder te werken met de centrale verdediger.

Werk voor Verbeke
Vranjes keert dus terug naar Anderlecht. In het Lotto Park heeft hij nog een contract tot medio 2022. Peter Verbeke moet dus een nieuwe oplossing voor Vranjes zoeken.

Anderlecht kreeg eerder al te horen van KV Kortrijk en Zulte Waregem dat Jevhen Makarenko en Antoine Colassin na verhuurperiodes geen toekomst meer hebben bij hun clubs.