‘Nog geen bod van Leeds op Lang, Club Brugge verlangt monsterbedrag’

‘Nog geen bod van Leeds op Lang, Club Brugge verlangt monsterbedrag’

Gepubliceerd: dinsdag 4 mei 2021 om 22:30di 04-05-2021 om 22:30

Laatste update: vrijdag 7 mei 2021 om 08:26vr 07-05-2021 om 08:26

Vertrekt Noa Lang al na één jaar bij Club Brugge? Die vraag kan inmiddels voorzichtig worden gesteld, want Club Brugge lijkt steeds meer geïnteresseerde clubs op de stoep te krijgen. Ook Leeds United heeft interesse.

Dat meldt de Engelse kwaliteitskrant The Telegraph. De opmars van Lang bij Club Brugge is niet onopgemerkt gebleven in Engeland. De krant schrijft dat ook het Leeds United van Marcelo Bielsa het oog heeft laten vallen op de '20million-rated player'. Maar Leeds is niet de enige geïnteresseerde partij, naar verluidt zijn ook clubs uit Italië, Duitsland en Spanje in Lang geïnteresseerd.

Lang vertrok afgelopen zomer bij Ajax en maakte in België meteen veel indruk. Hij veroverde snel een basisplaats en staat inmiddels op vijftien competitiedoelpunten in 25 wedstrijden. Zijn afkoopsom wordt geschat op ongeveer twintig miljoen euro. Lang heeft bij Club Brugge nog een contract tot 2024. 

Club Brugge huurde Lang afgelopen zomer van Ajax, maar had een verplichte aankoopoptie. Hij brak in Amsterdam nooit echt door. 

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Leeds United nog geen bod heeft uitgebracht op Noa Lang. Blauw-Zwart zou naar verluidt meer dan 25 miljoen euro verlangen, een gigantisch bedrag. ‘Volgens Brugse bronnen is er wel nog geen sprake van een concreet bod of officiële ­onderhandelingen. Dat volgt wellicht pas na de play-offs’, klinkt het.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws