Courtois duidelijk over toekomst als Rode Duivel: Daar is niets aan

Courtois duidelijk over toekomst als Rode Duivel: "Daar is niets aan"

04-05-2021 23:02
2

De Belgen veroveren momenteel de Europese competities. Romelu Lukaku kroonde zich afgelopen weekend tot kampioen van Italië. Ook voor Kevin De Bruyne is het een kwestie van tijd vooraleer hij opnieuw kampioen van Engeland is. Thibaut Courtois staat morgen in de halve finales van de Champions League en maakt nog kans op de dubbel. Over zijn toekomst bij de Rode Duivels is hij duidelijk.

Thibaut Courtois keert morgen terug naar Stamford Bridge. De club die hem destijds wegplukte bij KRC Genk en hem dan uitleende aan Atlético Madrid om vervolgens terug te keren en enkele mooie prijzen te pakken. Vandaag de dag is Courtois actief als doelman van Real Madrid en ook daar pakte hij al de hoofdprijs in Spanje. Enkel de Champions League ontbreekt voor Courtois in clubverband.

Als Rode Duivel heeft Courtois ook nog geen zilverwerk. Daar wil hij dit EK verandering in brengen, maar de toekomst bij de Rode Duivels is voor Courtois duidelijk. "Nu hebben we een ploeg die voor winst gaat op de grote toernooien. Maar ik ga in de toekomst geen drie of vier weken extra voetballen om vervolgens uitgeschakeld te worden in de achtste finales. Daar is niets aan", vertelt Courtois aan Sport/Voetbalmagazine.

Courtois liet ook weten dat hij zal stoppen bij de Rode Duivels vooraleer hij stopt in clubverband.