UPDATE: 'Refaelov traint niet meer mee met Antwerp'

UPDATE: 'Refaelov traint niet meer mee met Antwerp'

Gepubliceerd: dinsdag 4 mei 2021 om 19:29di 04-05-2021 om 19:29

Laatste update: dinsdag 4 mei 2021 om 21:26di 04-05-2021 om 21:26

Lior Refaelov tekende vorige week voor twee jaar bij RSC Anderlecht. De overstap deed heel wat stof opwaaien. Royal Antwerp FC trapte stevig na en besliste dat hij niet meer voor de club mag uitkomen in de Champions' Play-Offs. Volgens Het Laatste Nieuws traint de gouden schoen ook niet meer mee.

Refaelov zelf bleef rustig en reageerde dinsdag via Instagram. ‘Het is tijd om afscheid te nemen. Het waren drie wonderbaarlijke jaren. Bedankt aan iedereen en ik kijk al uit naar volgend seizoen’, liet Refaelov weten.

Refaelov maakte indruk de afgelopen drie seizoenen. Hij pakte de Beker van België met Antwerp en won de Gouden Schoen. In die drie seizoenen speelde de voormalige middenvelder van Club Brugge 112 wedstrijden voor The Great Old. Daarin was hij goed voor maar liefst 38 doelpunten en 21 assists. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lior Refaelov (@liorrefaelov_8)

Update 21:27
De makelaar van Lior Refaelov bevestigde aan Het Laatste Nieuws dat Refaelov niet meer mee traint met Royal Antwerp FC. Volgens de makelaar onderhoudt Refaelov zijn conditie individueel. "Lior is een echte professional”, aldus Dahan. “Hij traint nu zelfs meer en eet minder dan voordien", aldus Dahan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws