Marcelo dankt oudere vrouw: Real kan beroep doen op Braziliaan tegen Chelsea

Marcelo dankt oudere vrouw: Real kan beroep doen op Braziliaan tegen Chelsea

Gepubliceerd: dinsdag 4 mei 2021 om 15:28di 04-05-2021 om 15:28

Marcelo is gewoon met de selectie van Real Madrid afgereisd naar Londen voor de return tegen Chelsea in de halve finale van de Champions League. De Braziliaan meldde zich dinsdagochtend keurig op het stembureau, maar werd al na een paar minuten ontheven van zijn taak.

Marcelo, sinds 2011 tevens in het bezit van de Spaanse nationaliteit, was opgeroepen om toezicht te houden bij de regionale verkiezingen in Madrid. De 32-jarige vleugelverdediger en Real deden verwoede pogingen om onder de verplichting uit te komen, omdat het de vraag was of hij op tijd in Londen zou kunnen zijn. Dat bleek tevergeefs. Alle Spaanse staatsburgers die in het kiesregister staan, kunnen worden opgeroepen om te werken in stembureaus, waarvoor ze 65 euro krijgen.

Marcelo had het geluk dinsdag echter aan zijn zijde. Een oudere vrouw, die was aangewezen als 'reserve', bood aan hem te vervangen, meldt LaSexta. De Braziliaan kon zodoende aansluiten bij de selectie van de Koninklijke. Dat is goed nieuws voor coach Zinedine Zidane, die ook weer over Sergio Ramos, Ferland Mendy en Federico Valverde kan beschikken. Het eerste duel in Madrid eindigde in 1-1.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws