Oude bekenden willen Lawrence (Anderlecht) naar Toronto halen

Oude bekenden willen Lawrence (Anderlecht) naar Toronto halen

Gepubliceerd: dinsdag 4 mei 2021 om 14:25di 04-05-2021 om 14:25

Maandag raakte bekend dat Kemar Lawrence in de belangstelling van Toronto FC staat. Dat net de Canadezen de speler van RSC Anderlecht terug naar de MLS willen halen, hoeft niet te verbazen.

In januari van 2020 haalde Anderlecht Lawrence naar ons land. Paars-wit plukte hem weg bij het Amerikaanse New York Red Bulls. Toen Lawrence in New York speelde, waren daar Ali Curtis als sportief directeur en Chris Armas als (assistent-)trainer actief. Die twee heren werken niet langer meer voor New York Red Bulls, maar wel voor … Toronto FC. 

Armas en Curtis kennen dus Lawrence goed en hebben nog iemand nodig voor de linksachter. Momenteel is Justin Morrow de enige linksback in de selectie van Toronto. De club van ex-KRC Genk speler Alejandro Pozuelo heeft ook iemand nodig die meteen inzetbaar is. De MLS is immers al begonnen. Toronto begon met een één op zes aan de competitie.

Door corona, blessureleed en de dood van zijn broer kwam het huwelijk tussen Lawrence en Anderlecht nooit echt van de grond. Bij RSCA heeft Lawrence nog een contract tot de zomer van 2022. Dit seizoen speelde de 28-jarige Jamaicaan 15 keer in de Jupiler Pro League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws