Hazard is terug bij Real Madrid: Goeie, snedige en vinnige indruk

Hazard is terug bij Real Madrid: "Goeie, snedige en vinnige indruk"

Gepubliceerd: dinsdag 4 mei 2021 om 11:45di 04-05-2021 om 11:45

Eden Hazard maakte afgelopen weekend opnieuw zijn opwachting bij Real Madrid. Peter Vandenbempt zag positieve signalen van de Rode Duivel, die een gretige indruk maakte. 

"Het was de échte rentree van Hazard, die voor het eerst in lange tijd opnieuw aan de aftrap stond. Hij maakte een halfuur lang een goeie, snedige en vinnige indruk", zo geeft Vandenbempt aan bij Sporza.

"Het was de Hazard die we lang niet meer gezien hadden", benadrukt Vandenbempt. "Bij zijn eerste invalbeurt, een paar wedstrijden geleden, was dat ook zo. Hij durfde meteen acties te maken. Hij zorgde voor diepgang, was aanspeelbaar en speelde zonder hinder. Bij zijn vorige comebacks kreeg hij de bal aan de zijkant, zette hij aan en kapte hij terug om achteruit te voetballen. Dat was nu anders. Nu zocht hij meteen de actie. Het was opnieuw veelbelovend."

Hazard heeft het dit seizoen nog niet makkelijk gehad. De topaankoop van Real stond nog maar zeven keer in de basis in La Liga. Woensdag moet hij het geheime wapen worden in de terugwedstrijd tegen Chelsea in de Champions League. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws