Breaking news

Opvallend gerucht: 'Torino wil Kouamé deze winter al weghalen bij RSC Anderlecht'

Refaelov kan snel vergeten zijn: Ik dacht lang: waar blijft die Miyoshi toch?

Refaelov kan snel vergeten zijn: "Ik dacht lang: waar blijft die Miyoshi toch?"

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 23:32ma 03-05-2021 om 23:32

Royal Antwerp FC heeft besloten om Lior Refaelov niet meer op te stellen. Zijn nakende verhuis naar RSC Anderlecht is daarvoor de aanleiding. Ondanks het belang van Refaelov voor het elftal viel het gemis tegen KRC Genk (2-3) goed mee. Daar stak een snedige prestatie van Koji Miyoshi voor veel tussen.

De vinnige Japanner was bij momenten ongrijpbaar voor de Genkse achterhoede. Volgens Joos viel zelfs aan de reacties van zijn medespelers af te leiden dat zij al langer wilden samenspelen met hem. "Ik dacht lang van: waar blijft die Miyoshi toch?", geeft Joos ook zelf aan in Extra Time. "Onder Ivan Leko speelde hij altijd."

"Nadien heeft Refaelov al-tijd gespeeld. Ik zeg niet dat Miyoshi beter is, maar hij kan die positie ook aan", is Joos overtuigd. "Het befaamde tussen de linies spelen beheerst hij erg goed. Ik vond hem weer een lust voor het oog."

Toch kwam Miyoshi tijdens de eerste maanden van 2021 nauwelijks in het stuk voor. Integendeel, Frank Vercauteren leek hoegenaamd geen fan van hem te zijn. Dat betreurt Joos. "Al waren zijn invalbeurten niet altijd top", geeft hij de keuze van Vercauteren nog enigzins krediet.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Kan Miyoshi Refaelov evenwaardig vervangen?

Ja
90%
Nee
10%
(245 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws