Harde woorden voor Standard: 'Dan mag je je als trainer vragen stellen'

Harde woorden voor Standard: 'Dan mag je je als trainer vragen stellen'

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 22:55ma 03-05-2021 om 22:55

Laatste update: maandag 3 mei 2021 om 23:06ma 03-05-2021 om 23:06

De 6-2-nederlaag tegen KV Oostende was een harde dreun voor Standard Liege. De Rouches gaven niet echt thuis tegen de Kustboys en dat zag ook de Standard-watcher van Het Laatste Nieuws. In een opiniestuk spaart hij de Luikenaars niet.

Verliezend finalist in de bekerfinale en een vernedering in de eerste Play-Off-wedstrijd, verandering lijkt nodig in het kamp van Standard. Standard-watcher Frank Dekeyser keek toe en zag dat het niet goed was. Na de 6-2-nederlaag tegen KV Oostende vindt hij dat men bij Standard in eigen boezem moet kijken. 'Dan mag je je als coach vragen stellen bij de ingesteldheid van je spelers.' 

Pseudo-vedetten 
In het opiniestuk worden Samuel Bastien, Selim Amallah en Mehdi Carcela Gonzalez pseudo-vedetten genoemd. Hiermee bedoelt Dekeyser dat die smaakmakers van Standard het lieten afweten tegen Oostende. 'Net zij moeten de ploeg bij de hand nemen als het minder gaat', staat te lezen in het stuk.

Europees halen wordt hele opgave
Standard begon met een uitschuiver aan Play-Off 2 en mag dat zaterdag proberen goedmaken thuis tegen AA Gent. De Rouches staan momenteel met 25 punten gedeeld derde met KV Mechelen in Play-Off 2. De ploeg van Mbaye Leye heeft wel een negatief doelpuntensaldo en staat daardoor in principe laatste in de groep. Standard zal zich moeten herpakken om nog kans te maken op Europees voetbal. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Waar eindigt Standard in Play-Off 2?

Eerste
16%
Tweede
10%
Derde
23%
Vierde
51%
(191 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws