Premier League clubs willen doelwit van Club Brugge wegkapen

Premier League clubs willen doelwit van Club Brugge wegkapen

03-05-2021 21:45 Laatste update: 22:15
9

Club Brugge is nog volop opweg naar zijn tweede landstitel oprij, maar Blauw-Zwart denkt al aan volgend seizoen. Club heeft zijn oog laten vallen op een jonge Deen, maar voor zijn handtekening krijgt het concurrentie uit de Premier League.

Jesper Lindström, zo heet één van de spelers waarin Club Brugge geïntresseerd is. De 21-jarige Deen ligt momenteel onder contract in zijn thuisland bij Bröndby IF. Lindstöm is een aanvallende middenvelder wiens marktwaarde op zes miljoen geschat wordt. Dat zal ook niet verbazen als je zijn statistieken van dit seizoen bekijkt. Hij speelde dit seizoen zo goed als alles voor zijn club en kwam in 22 wedstrijden tot negen doelpunten en negen assists.

Interesse uit Engeland
Met dergelijke statistieken is het logisch dat Club Brugge niet de enige is die achter de Deen aanzit. Verschillende Britse media melden dat Arsenal FC en West Ham United ook azen op Lindström. Het lijkt onwaarschijnlijk dat Bröndby zijn goudhaantje zal houden deze zomer. Een contract tekenen in Londen ziet er op het eerste zicht aantrekkelijker uit dan in de Jupiler Pro League aan de slag te gaan. Maar wie weet zien Lindström en zijn entourage Club Brugge als een perfecte tussenstap in zijn nog jonge carrière.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie