'Messi laat Barça-spelers voor speciale barbecue over vloer van villa komen'

'Messi laat Barça-spelers voor speciale barbecue over vloer van villa komen'

03-05-2021 20:17

De selectie van FC Barcelona is maandag in de villa van Lionel Messi bijeengekomen om te barbecueën. De spelers willen graag de krachten bundelen richting het cruciale duel met Atlético Madrid van komend weekend.

Marca bericht maandag over de barbecue bij Messi thuis. Alle spelers die aanwezig waren, hadden ook hun partner meegenomen naar de barbecue. De speciale lunch is georganiseerd in het kader van het aanstaande treffen met Atlético. Normaal gesproken zou de selectie volgens de Madrileense sportkrant gaan eten in een restaurant, alleen is deze keer de keuze dus gevallen op een etentje in de villa van Messi en zijn vrouw en kinderen.

Zaterdag reist Atlético af naar Camp Nou voor de kraker tegen Barcelona. De Catalanen staat nu twee punten achter op de Madrilenen, wat betekent dat de formatie van Ronald Koeman bij een overwinning over Atléti heengaat. Een verliespartij of gelijkspel zou het einde van de titelaspiraties kunnen betekenen voor Barcelona: met dan nog twee duels op het programma, wordt het gat waarschijnlijk onoverbrugbaar.