Vandenbempt duidelijk: “Club Brugge raakt niet op toerental”

Vandenbempt duidelijk: “Club Brugge raakt niet op toerental”

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 19:05ma 03-05-2021 om 19:05

Club Brugge wist zondagavond in extremis nog een punt te redden tegen RSC Anderlecht. De wedstrijd eindigde op 2-2, maar de koploper had zeker niet onder de markt met Paars-Wit. Ook analist Peter Vandenbempt merkte op dat het moeizaam ging bij Club.  

“Club Brugge zat ver van het niveau waarop we ze kennen. Ze raken niet op toerental”, aldus Vandenbempt op Sporza. Hij zag ook zeer veel opluchting bij het Brugse bestuur na de late gelijkmaker. "Als Club Brugge verloren had tegen Anderlecht hadden we tot de wedstrijd van vrijdag tegen Racing Genk kunnen speculeren of we opnieuw een titelstrijd hadden. Philippe Clement sprak erover dat een nederlaag niet voor extra stress zou zorgen, maar de ontlading bij de bazen deed wat anders vermoeden."

Voor Anderlecht had de analist dan weer lovende woorden in huis. “Ze hebben in recordvaart meer métier gekregen.” En er viel hem nog iets merkwaardigs op zondagavond. “Het was verder ook opvallend hoe die zogenaamd lichte brigade van Paars-Wit toch 60% van de duels won.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws