Na Eden Hazard probeert Maesschalck Witsel weer te laten voetballen

Na Eden Hazard probeert Maesschalck Witsel weer te laten voetballen

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 14:17ma 03-05-2021 om 14:17

Axel Witsel scheurde in het begin van dit jaar zijn achillespees af en is onzeker voor het Europees Kampioenschap dat begint in juni. Toch is er hoop voor de Belgen want Witsel revalideert namelijk met Lieven Maesschalck. Maesschalck hielp eerder dit seizoen Eden Hazard terug fit worden. 

Lieven Maesschalck is de oprichter van 'Movetocure', zijn kinesiepraktijk in Antwerpen waar menig sporters hun revalidatie doen. Onder meer Eden Hazard bracht daar enkele weken terug zijn tijd door om terug fit te geraken. Met succes want afgelopen weekend startte Hazard nog eens in de basis bij Real Madrid na weken van blessureleed. Ook Zinho Vanheusden is vaste klant bij Maesschalck, na zijn knieoperatie eerder dit seizoen, is Vanheusden vaak te bezichtigen in het revalidatiecenter.

Maar misschien wel de belangrijkste klant (voor de supporter van de nationale ploeg) is Axel Witsel. De verdedigende middenvelder van Borussia Dortmund is na zijn operatie aan zijn achillespees op de weg terug. Op enkele video's zien we dat Witsel al pittige oefeningen doet en met de bal traint. Dat geeft ons hoop voor het EK. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Move to Cure (@movetocure)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws