KV Oostende begint met knaller: Hebben ons spel teruggevonden

KV Oostende begint met knaller: "Hebben ons spel teruggevonden"

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 13:15ma 03-05-2021 om 13:15

KV Oostende heeft zich meteen opgeworpen tot favoriet in de Europe Play-Offs. Het won met 6-2 van Standard. Jelle Bataille weet dat de kustploeg haar niveau moest opkrikken voor deze Play-Offs.

"We hebben ons spel teruggevonden", aldus Bataille bij Het Laatste Nieuws. "Mentaal was het de jongste tijd wat lastiger. Telkens die hoge druk zetten, dat kost kracht. Na 34 matchen was het niet onlogisch dat we een beetje opgebrand waren. We hebben wat teambuilding gedaan. En ook goed aangegeven dat we wat rustiger moesten trainen."

Bataille steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. "Het resultaat mag er zijn: zes goals, en het konden er meer zijn geweest. De toon is gezet: als je 6-2 wint tegen Standard, dan ben je sowieso favoriet om de poule te winnen."

In die Europe Play-Offs is er nog een ticket te winnen voor de Conference League, het nieuwe derde niveau van het Europese voetbal. Door de bekerzege van KRC Genk hoeft de groepswinnaar geen barrage meer te spelen tegen de nummer vier uit de Champions Play-Offs.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws