Rits mag niet starten bij Club Brugge: Was zelf een beetje verrast

Rits mag niet starten bij Club Brugge: "Was zelf een beetje verrast"

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 13:00ma 03-05-2021 om 13:00

Mats Rits stond zondag niet in de basis bij Club Brugge. Odilon Kossounou kreeg de voorkeur op het middenveld. Rits moet bekennen dat hij dit niet zag aankomen. 

"Eerlijk gezegd was ik zelf wel een beetje verrast dat ik niet mocht starten, want ik wil elke wedstrijd tegen gelijk welke ploeg spelen", reageert hij op de officiële website. "Onze eerste helft was eigenlijk niet zo goed, vond ik. Anderlecht zette hoog druk en wij waren niet rustig genoeg aan de bal, waardoor we niet de juiste ruimtes vonden, die er nochtans wel waren."

Club is op die manier nog niet zeker van de landstitel. "We hadden op voorhand gezegd dat het zes finales zouden worden. Het zijn er dus nu nog vijf. Komende wedstrijd spelen we uit op Genk. Vandaar dat het doodjammer is dat we daarnet maar gelijk speelden. Desondanks moeten we ook daar voluit voor de drie punten gaan met dezelfde grinta die we in de tweede helft wel konden tonen."

Kossounou maakte geen al te beste beurt op het middenveld en werd vroeg in de tweede helft gewisseld voor Rits. De kans is dus groot dat die laatste weer in de basis zal staan tegen KRC Genk. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Gaat Club Brugge winnen van KRC Genk?

(282 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws