UPDATE: ‘KV Mechelen haalt opgelucht adem, schade Defour lijkt mee te vallen’

UPDATE: ‘KV Mechelen haalt opgelucht adem, schade Defour lijkt mee te vallen’

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 12:15ma 03-05-2021 om 12:15

Laatste update: dinsdag 4 mei 2021 om 08:25di 04-05-2021 om 08:25

Steven Defour mocht zondag starten tegen KAA Gent, maar het noodlot sloeg weer toe. Hij werd vervangen met een blessure. Fred Vanderbiest, de T2 van KV Mechelen, vreest voor de match tegen KV Oostende. 

"Hij voelde een steek in de lies", zo legt Vanderbiest uit bij Het Laatste Nieuws. "Dat is meestal geen goed teken. Er zal een echo moeten genomen worden. Ik vrees voor de match van volgend weekend tegen KV Oostende."

Defour heeft bij KV Mechelen een prestatiegericht contract en stond dit seizoen nog maar negen keer in de basis. Onlangs kondigde hij aan dat hij op het einde van het seizoen afscheid neemt van het profvoetbal. Het is dan ook te hopen voor de ex-Rode Duivel dat zijn seizoen niet afgelopen is.

KV Mechelen bleef zondag steken op 2-2 tegen KAA Gent. Fred Vanderbiest deed de persconferentie in plaays van zijn geschorste hoofdcoach Wouter Vrancken.

Update: De schade bij Steven Defour lijkt mee te vallen, dat laat Het Nieuwsblad weten. De middenvelder moest tegen KAA Gent na een uur het veld verlaten met pijn in de lies, maar de komende dagen zal er bekeken worden of hij al fit geraakt voor de thuismatch tegen KV Oostende van zondag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws