Goed nieuws voor Antwerp? ‘Geen spierscheur gevonden bij De Laet’

Goed nieuws voor Antwerp? ‘Geen spierscheur gevonden bij De Laet’

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 10:30ma 03-05-2021 om 10:30

Laatste update: dinsdag 4 mei 2021 om 07:20di 04-05-2021 om 07:20

Royal Antwerp FC dreigt alles nog uit handen te geven en ging vrijdag nog onderuit tegen KRC Genk. Het verloor met 2-3 en zakte daardoor naar de vierde plek. Zaterdag wacht RSC Anderlecht, al zal Antwerp mogelijk niet met de sterkste elf voor de dag kunnen komen.

Antwerp moet het sowieso nog een tijdje zonder Jérémy Gelin en Faris Haroun doen, maar ook Birger Verstraete en Ritchie De Laet dreigen volgens Het Nieuwsblad niet fit te geraken voor de wedstrijd tegen paars-wit.

Verstraete ging vrijdag nog vroegtijdig naar de kant nadat hij een tik ter hoogte van de hamstrings had geïncasseerd. Daarnaast speelde hij door een stukje botschilfer dat door zijn rechtervoet zwerft nog met een inspuiting. Afwachten dus of hij fit geraakt voor de partij van zaterdag.

Verder is ook De Laet onzeker voor The Great Old. De ervaren verdediger had vrijdag al last aan de hamstrings en ging neer na een stevige sprint. Hij werkte de wedstrijd toch af, maar er wordt toch gevreesd voor een blessure. Maandag voert men bij Antwerp extra medische testen uit.

Update: Het Nieuwsblad komt het nieuws naar buiten dat de blessure van Ritchie De Laet lijkt mee te vallen. De verdediger heeft een echo laten nemen van zijn rechterhamstring en er kwam geen spierscheur aan het licht. Hij zal nog wel individueel trainen, maar mogelijk sluit hij donderdag alweer aan bij de groep.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws