Breaking news

LIVE: Mbokani aan de aftrap, Vanaken op de bank bij Club Brugge

Clement looft De Ketelaere: Goed voor toekomst van nationale ploeg

Clement looft De Ketelaere: "Goed voor toekomst van nationale ploeg"

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 10:00ma 03-05-2021 om 10:00

Laatste update: maandag 3 mei 2021 om 10:10ma 03-05-2021 om 10:10

Het EK komt eraan dus moeten er binnenkort keuzes worden gemaakt door Roberto Martinez. Zo blijft het de vraag welke jongens uit onze competitie hij mee zal nemen. Voor Philippe Clement is het duidelijk dat De Ketelaere een kans verdient.

Na de wedstrijd tussen RSC Anderlecht en Club Brugge van enkele weken geleden gaf Vincent Kompany nog aan dat hij in Anouar Ait El Hadj een potentiële Rode Duivel ziet. Dat doet Clement nu over, maar met een speler uit zijn kern : De Ketelaere.

De middenvelder nam de volledige linkerflank voor zijn rekening en kon Clement overtuigen. "Charles speelde opnieuw in een andere rol en ik wil hem een pluimgeven voor de manier waarop hij dat heeft gedaan", klonk het bij Het Laatste Nieuws.

De trainer van Club Brugge vindt dat De Ketelaere door zijn polyvalentie de Rode Duivels dan ook flink wat kan bijbrengen. "Misschien is het heel interessant voor de toekomst van het Belgische voetbal en de nationale ploeg dat hij heeft laten zien dat hij die rol goed kan invullen", aldus Clement.

De Ketelaere mocht eerder dit seizoen al debuteren voor de Rode Duivels, maar is nog één van de mogelijke afvallers in de EK-selectie.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws