'Standard hakt grote knopen door, drie spelers naar de B-kern'

'Standard hakt grote knopen door, drie spelers naar de B-kern'

Gepubliceerd: maandag 3 mei 2021 om 10:14ma 03-05-2021 om 10:14

Standard blijft maar sukkelen en ging afgelopen weekend nog zwaar onderuit tegen KV Oostende. De Europe Play-Offs zijn nog niet afgelopen, maar bij de club denkt men ook al aan volgend seizoen. Enkele jongens hebben daarbij slecht nieuws gekregen.

Zo weet men bij SudPresse dat voor drie spelers bij Standard het verhaal helemaal afgelopen lijkt te zijn. Zo werden Duke Cop, Joachim Carcela en Eddy Sylvestre naar de B-kern gestuurd. De Rouches rekenen niet meer op het trio, dat een duidelijk signaal kreeg van Standard.

Cop heeft een aflopend contract bij Standard en zal dat ook niet verlengen. Ook voor de 21-jarige Carcela zit het verhaal bij Standard erop en mag hij op zoek gaan naar een nieuwe club. Hij speelde uiteindelijk maar vijf partijen voor de Rouches.

Sylvestre werd afgelopen zomer nog maar pas in huis gehaald, maar wist na zijn vertrek bij OGC Nice nooit te overtuigen. Sylvestre kwam amper aan zestig speelminuten voor Standard dit seizoen. Toch mag hij opnieuw uitkijken naar een nieuwe uitdaging.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws