Man City en Chelsea tonen interesse, Lukaku laat zich uit over toekomst bij Inter

Man City en Chelsea tonen interesse, Lukaku laat zich uit over toekomst bij Inter

03-05-2021 07:26 Laatste update: 07:30
7

Romelu Lukaku mag zich nu ook echt een kampioenenmaker noemen. De Rode Duivel mocht zondag de titel vieren met Internazionale na het gelijkspel van Atalanta. Dat ging hij vieren in de straten van Milaan, met kort daarop ook een boodschap over zijn toekomst.

Het is zowat elke club ter wereld niet ontgaan hoe Lukaku de laatste twee seizoenen bij Inter is uitgegroeid tot één van de beste spitsen op deze aardbol. Hij werd de voorbije weken en maanden dan ook gelinkt aan tal van clubs. Van Manchester City en Chelsea tot zelfs Barcelona en Real Madrid. Een transfer? Die lijkt er niet aan te gaan komen.

Tegenover Sky Sport sprak Lukaku namelijk duidelijke taal. Onze landgenoot voelt zich kiplekker bij Inter en heeft dan ook niet meteen zin in een transfer. "Ik ben enorm trots dat ik een Inter-speler mag zijn. Ik heb een speciale band met deze club", aldus Lukaku.

Voor Lukaku hoeft een transfer dan ook niet en ook Inter lijkt niet van zinnens om de spits te laten gaan. De club beseft maar al te goed dat het met Lukaku, die goed was voor 21 doelpunten en negen assists in de Serie A, een echte kampioenenmaker op de loonlijst heeft staan.