Vadis berust in draw: We verliezen twee punten, al zal Mechelen dat ook zeggen

Vadis berust in draw: "We verliezen twee punten, al zal Mechelen dat ook zeggen"

Gepubliceerd: zondag 2 mei 2021 om 23:15zo 02-05-2021 om 23:15

KAA Gent en KV Mechelen hebben hun eerste duel in de Europe Play-Off afgesloten op een gelijkspel. De gasten kwamen nochtans op een comfortabele 0-2-voorsprong, maar meteen na de pauze zetten de Buffalo's die scheve situatie recht. Daar bleef het ook bij. Vadis Odjidja kan daar best mee leven.

Voor de rust kreeg Gent eigenlijk geen voet aan de grond. Verrassend, aangezien het op de laatste speeldag van de reguliere competitie nog met 2-7 de vloer aan veegde met Zulte Waregem. "Je kan veel zeggen over die eerste helft, maar die was allesbehalve goed. We focusten teveel op het spel van Mechelen in plaats van op onze intenties", vat Vadis samen wat er verkeerd liep op de website van Gent. 

Het gelijkspel deed toch pijn in Gent. "We verliezen vandaag twee punten, al zal Mechelen dat ook zeggen", beseft Vadis. Nochtans had Tarik Tissoudali dé kans om er anders over te beslissen. De winteraanwinst miste echter. "Tarik heeft al heel wat kansen benut en heeft al veel moeilijkere goals gemaakt. Aan vertrouwen ligt het niet bij hem, dit was gewoon pech", aldus zijn aanvoerder.

Gent zal toch uit een ander vaatje moeten tappen als het volgt seizoen Europa in wil. Momenteel staat het tweede in haar poule, maar wel op vier punten van koploper KV Oostende. Volgende week trekken de Buffalo's naar Standard Luik, terwijl de kustploeg richting Mechelen reist.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws