Nmecha teleurgesteld na topper: Gelijkspel voelt aan als nederlaag

Nmecha teleurgesteld na topper: "Gelijkspel voelt aan als nederlaag"

Gepubliceerd: zondag 2 mei 2021 om 21:40zo 02-05-2021 om 21:40

Laatste update: zondag 2 mei 2021 om 21:53zo 02-05-2021 om 21:53

Lukas Nmecha heeft opnieuw zijn naam op het scorebord kunnen zetten voor RSC Anderlecht. Hij maakte de 1-1 en bracht de Brusselaars zo opnieuw in de wedstrijd. In een interview met Eleven Sports na de wedstrijd laat Nmecha weten toch teleurgesteld te zijn over zijn prestatie.

Lukas Nmecha prikte tegen Club Brugge zijn vijftiende van het seizoen tegen de touwen. De jonge Duitser werd uitgeroepen tot man van de match, maar Nmecha zelf was niet tevreden over zijn wedstrijd. Voor de microfoon van Eleven Sports zegt hij dat hij meer had moeten scoren. Verder toont Nmecha zich erg teleurgesteld door te zeggen dat dit gelijkspel als een nederlaag aanvoelt.

Next up: Antwerp
Nadat Nmecha in de reguliere competitie 14 keer de weg naar het net vond, heeft hij zijn eerste doelpunt in Play-Off 1 al op zak. Volgende weekend zal Paars-Wit weer hopen op doelpunten van Nmecha, want dan ontvangt het Royal Antwerp FC in het Lotto Park. Een belangrijke wedstrijd voor Paars-Wit, dat derde staat met evenveel punten als de Great Old.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws