Bas Dost na gelijkspel in topper tegen Anderlecht: We geven een goal weg

Bas Dost na gelijkspel in topper tegen Anderlecht: "We geven een goal weg"

Gepubliceerd: zondag 2 mei 2021 om 21:03zo 02-05-2021 om 21:03

Bas Dost zorgde er met zijn doelpunt voor dat Club Brugge in eigen huis een punt pakte in extremis tegen RSC Anderlecht. De Nederlandse spits blikte na de wedstrijd terug in een interview met Eleven Sports. Dost zag zowel pijnpunten als lichtpunten in de wedstrijd.

Door de late gelijkmaker van Bas Dost kent de topper tussen Club Brugge en Anderlecht geen winnaar. Dost had zelfs de kans om er in een spectaculaire slotfase nog 3-2 van te maken. Hij benutte zijn kans niet en zo krijgen Blauw-Zwart en Paars-Wit er slechts één punt bij aan het begin van Play-Off 1. Zo blijft Anderlecht op negen punten van leider Club Brugge staan.

Slechte eerste helft
Dost neemt geen blad voor de mond en geeft aan dat zijn ploeg in de eerste helft niet goed was. De Nederlandse spits zegt dat Club heel goed startte na de rust en dat ze goed speelden. "Maar we geven een goal weg", voegde Dost eraan toe, die het knap uitgespeeld vond van Anderlecht. Hij heeft het dan over de goal van Nmecha in minuut 64.

Veerkrachtig Club
Bas Dost zag dat zijn ploeg zich niet zomaar gewonnen gaf en zegt dat Club Brugge veerkracht heeft getoond. Een gelijkspel in Jan Breydel was natuurlijk niet het verhoopte resultaat voor Dost en co, maar hij wijst erop dat dit lastige wedstrijden zijn. "Iedereen verwacht dat wij zomaar iedereen oprollen." Tot slot laat hij nog optekenen dat hij nu begrijpt waarom Belgen Play-Offs hebben, maar dat hij er nog steeds geen voorstander van is.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws