Jordi Vanlerberghe na gelijkspel: Scherpte en volwassenheid ontbraken

Jordi Vanlerberghe na gelijkspel: "Scherpte en volwassenheid ontbraken"

02-05-2021 20:15 Laatste update: 20:15
1

KAA Gent en KV Mechelen stonden in hun eerste Play-Offwedstrijd tegenover elkaar: het werd 2-2. Voor KV Mechelen is het een bitter puntje, aangezien Malinwa een 0-2 voorsprong weggaf. Op het webstek van KV Mechelen is de reactie van Jordi Vanlerberghe te lezen.

AA Gent of KV Mechelen kon samen met KV Oostende aan de leiding gaan in Play-Off 2. Het zag er lang goed uit voor Mechelen dat na iets meer dan een halfuur op een 0-2 voorsprong stond. Vlak na de rust kwam Gent via Roman Yaremchuk en Vadis Odjidja op gelijke hoogte. Twee doelpunten voor beide ploegen leverden een puntendeling op. Die voorsprong uit handen geven, zorgt voor teleurstelling in het kamp van Malinwa.

Moeten winnen tegen Oostende
Jordi Vanlerberghe liet na de wedstrijd optekenen dat KV Mechelen volgens hem in de eerste helft getoond heeft dat ze hun plaats in de Europe Play-Offs verdienen. Vanlerberghe legt ook de vinger op de wonde. "Na de pauze ontbrak het ons aan scherpte en volwassenheid." Verder zei de verdediger van KVM dat ze volgende week moeten winnen tegen Oostende om nog een rol van betekenis te spelen in Play-Off 2.

Op zondag 9 mei neemt KV Mechelen het in eigen huis op tegen KV Oostende. Malinwa zal hun beste vorm moeten halen want, de Kustboys veegden Standard met 6-2 onder de mat in hun eerste wedstrijd van de Play-Offs.