KAA Gent en KV Mechelen delen de punten in doelpuntrijke wedstrijd

KAA Gent en KV Mechelen delen de punten in doelpuntrijke wedstrijd

Gepubliceerd: zondag 2 mei 2021 om 17:45zo 02-05-2021 om 17:45

KAA Gent en KV Mechelen hebben 2-2 gelijkgespeeld. KV Mechelen kwam 0-2 voor, KAA Gent maakte kort na rust onmiddellijk gelijk. KV Oostende is zo de winnaar van het weekend in Play-Off 2.

KV Mechelen startte het sterkst aan de wedstrijd. Met hoge druk en gretige pressing lieten ze KAA Gent een tijdje terugplooien. Malinwa speelde goed tussen de linies, KAA Gent had het moeilijk om de bal in de ploeg te houden. De buffalo’s kregen wel de eerste kans na een omschakeling, Tissoudali en Odjidja verzuimde af te maken.

Na een halfuur was het de eerste keer raak. Storm werd op weg naar Bolat gestuurd. Na een paar kapbewegingen en een portie geluk maakte hij er 0-1 van. KAA Gent kon nauwelijks bekomen of de 0-2 was al daar. Goede omschakeling met Vanlerberghe, Storm zette voor, Drujif rondde af.

KAA Gent probeerde te antwoorden. Bezus maakte er bijna 1-2 van, en ook Jaremtsjoek kreeg een goede kans. Verder dan dat kwamen de buffalo’s niet meer. Ze gingen rusten met een 0-2 achterstand.

Tweede helft
De tweede helft kon voor KAA gent niet beter beginnen. Na 40 seconden maakte Jaremtsjoek de aansluitingstreffer, en nauwelijks vijf minuten later kon Odjidja de gelijkmaker scoren. 2-2. KAA Gent bleef wel dreigen, KV Mechelen kwam buiten enkele afstandsschoten tot het uur niet in het spel voor. 

Na het uur kreeg Tissoudali de ultieme kans op de 2-3, maar hij mistte moederziel alleen. KV Mechelen kwam richting de slotfase wel weer opzetten. Bolat pakte tweemaal uit met goede saves. KAA Gent bleef echter wel zoeken naar de winning goal.

Die kwam er uiteindelijk niet meer. KAA Gent en KV Mechelen delen de punten in een leuke wedstrijd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws