UPDATE: 'Minstens negen concurrenten voor KAA Gent'

UPDATE: 'Minstens negen concurrenten voor KAA Gent'

02-05-2021 17:45 Laatste update: 03-05-2021 18:38
14

STVV heeft een minder seizoen achter de rug, maar had met spits Yuma Suzuki wel een uitblinker. De Japanner scoorde aan de lopende band voor STVV en kan dat beloond zien worden met een mooie transfer.

Voor STVV zit het seizoen erop en kan het zich dus richten op volgend seizoen. Dat lijkt een seizoen zonder Suzuki te gaan worden. Bij Het Belang van Limburg bevestigde CEO Takayuki Tateishi alvast dat het bijzonder moeilijk wordt om Suzuki langer bij de club te houden.

Naar verluidt tonen KAA Gent, Hertha BSC en enkele clubs uit de Franse Ligue 1 interesse in de Japanse spits. STVV vraagt echter een hoge som voor de 25-jarige spits en verlangt naar verluidt minstens vier miljoen euro voor Suzuki.

De aanvaller werd in de zomer van 2019 door STVV weggehaald bij Kashima Antlers. In zijn tweede seizoen bij STVV brak hij ook helemaal door en was hij zeventien doelpunten en vier assists in 35 partijen de grote uitblinker bij de Kanaries.

Update: Volgens Het Nieuwsblad wil STVV maar liefst vijf miljoen euro voor Suzuki. Aan interesse is er geen gebrek. Volgens Takayuki Tateish, de CEO van STVV, hebben al minstens tien clubs geinformeerd naar de vraagprijs van de aanvaller.