De Bruyn legt de lat hoog bij KAA Gent: Ik was razend op mezelf

De Bruyn legt de lat hoog bij KAA Gent: "Ik was razend op mezelf"

02-05-2021 12:30

Alexandre De Bruyn is eindelijk terug fit bij KAA Gent. De zomertransfer is hersteld van een blessure aan de kruisbanden. De Bruyn scoorde al twee keer, maar gaf ook een knullige goal weg. 

De Bruyn maakte pas drie weken geleden zijn debuut bij KAA Gent en scoorde meteen. "Toen ik in de selectie zat voor de match tegen Charleroi, was ik al in de wolken. Toen ik ook nog eens mocht invallen, was ik blij als een kind. En dan scoorde ik nog ook."

Tegen Zulte Waregem mocht hij opnieuw invallen. "Vadis zei me na de match dat ik wel uitstekende statistieken heb: twee goals én een assist. De coach feliciteerde me daags nadien ook met die assist. Welke assist? Tja, een bal die ik ontzette in de voeten van Gianni Bruno, die scoorde. Omdat we met 2-7 wonnen, kon iedereen er wel om lachen. Ik niet. Ik was razend op mezelf. Net zoals ik tegen Charleroi ook een grote kans miste en daardoor slecht geslapen heb."

Misschien kan De Bruyn nog wel een verschil maken in de Play-Offs voor KAA Gent. Zondag opent KAA Gent de debatten met een wedstrijd tegen KV Mechelen.