Sky Italia: 'Harde kern van Milan keert zich tegen Donnarumma'

Sky Italia: 'Harde kern van Milan keert zich tegen Donnarumma'

Gepubliceerd: zondag 2 mei 2021 om 10:49zo 02-05-2021 om 10:49

Een gedeelte van de harde kern van AC Milan wil niet dat Gianluigi Donnarumma volgende week op doel staat, wanneer Milan het opneemt tegen Juventus. De doelman weigert vooralsnog zijn contract te verlengen in Milaan en dat wordt hem niet in dank afgenomen.

Verschillende Italiaanse media, waaronder Sky Sport Italia, melden dat de harde kern van Milan Donnarumma voor de wedstrijd tegen Benevento van zaterdagavond heeft aangesproken. Donnarumma weigert vooralsnog zijn aflopende contract te verlengen, tot onvrede van de harde kern van Milan. De club deed hem meerdere voorstellen, maar een akkoord is er nog niet bereikt.

De doelman, die vertegenwoordigd wordt door Mino Raiola, wordt de laatste weken in verband gebracht met concurrent Juventus. Een gedeelte van de fans wil daarom dat Donnarumma volgende week niet in actie komt tegen De Oude Dame. Dat hebben ze in een rechtstreeks gesprek met de doelman laten weten, zo verzekert Sky.

Het verschil tussen nummers twee en vijf Milan en Juventus bedraagt drie punten. La Vecchia Signora heeft nog een wedstrijd tegoed, waardoor het op gelijke hoogte zou kunnen komen met Milan. Voor Donnarumma is deelname aan de Champions League volgend seizoen een belangrijke voorwaarde om een nieuw contract te ondertekenen in Milaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws