Vlap niet terug naar ex-ploeg: Op dit moment is dat gewoon niet zo

Vlap niet terug naar ex-ploeg: "Op dit moment is dat gewoon niet zo"

02-05-2021 11:15 Laatste update: 12:05
1

Michel Vlap wordt momenteel door Anderlecht uitgeleend aan Bielefeld, maar zit ook daar op de bank. Is een terugkeer naar Heerenveen een optie? Trainer Johnny Jansen twijfelt daar aan.

Vlap is nog altijd een publiekslieveling in Heerenveen. Jansen zou een comeback graag zien gebeuren. "Als die mogelijkheden er zijn, dan moet je daar zeker aan denken. Ik denk dat Michel gewoon een fantastisch product is van onze opleiding en ook iemand die in zijn periode bij Heerenveen de club fantastisch heeft verkocht en gepromoot."

Jansen denkt echter niet dat het voor morgen zal zijn. "Als er in de toekomst een kans voordoet en hij heeft het niveau nog steeds, dan kan er volgens mij altijd gekletst worden. Uiteindelijk moet de club het willen en als hij zegt: 'ik wil terugkomen', wie weet hoe ver het dan gaat komen. Maar op dit moment is dat niet zo. Michel maakt mooie stappen en het is hem allemaal gegund. Ik hoop dat hij nog een hele mooie carrière krijgt."

Vlap heeft bij Anderlecht nog een contract tot de zomer van 2024. Paars-wit heeft ongeveer zeven miljoen euro betaald voor hem, maar Vlap kon zich nog niet opwerken tot sterkhouder.