LIVE: Club Brugge maakt in slotfase gelijk en pakt een punt

LIVE: Club Brugge maakt in slotfase gelijk en pakt een punt

02-05-2021 17:17 Laatste update: 20:22
118

De rivalenstrijd tussen Club Brugge en RSC Anderlecht staat op het programma. Volg de wedstrijd hier LIVE op VoetbalPrimeur.be.

 

Club Brugge ging twee weken onderuit met 2-1 tegen Anderlecht. De leider wil dan ook revanche tegen nummer vier paars-wit. Philippe Clement moet het doen zonder de geschorste Clinton Mata, waardoor Ignace Van der Brempt een basisplek krijgt. Achterin kiest hij ook niet voor Odilon Kossounou, die op het middenveld begint op de plek van Mats Rits. Daardoor begint Matej Mitrovic aan de partij.

Verder ook geen Eduard Sobol op links, maar wel Stefano Denswil. Voorin rekent men bij Club Brugge op het trio Lang-Dost-De Ketelaere

Anderlecht kon zich uiteindelijk plaatsen voor de Champions' Play-Offs na een 0-1 zege tegen STVV. Vincent Kompany en co hebben ook al Europees voetbal binnen. Ook Vincent Kompany verrast bij Anderlecht en kiest niet voor Timon Wellenreuther, maar wel Bart Verbruggen in doel bij Anderlecht. Daarnaast is ook Majeed Ashimeru fit geraakt en begint hij aan de partij.