Antwerp vreest niet voor afkoopsom Blessin: 'Zal Gheysens met plezier betalen'

Antwerp vreest niet voor afkoopsom Blessin: 'Zal Gheysens met plezier betalen'

01-05-2021 22:30
2

Royal Antwerp FC zit in een belangrijke fase van het seizoen en moet enkele belangrijke beslissingen maken voor volgend seizoen. Zal Frank Vercauteren komend seizoen nog trainer zijn van The Great Old? Zoniet, dan weet Antwerp al wie de opvolger moet worden.

Eerder raakte al bekend dat Alexander Blessin flink wat indruk heeft gemaakt bij KV Oostende en Antwerp er dan ook aan denkt om de trainer weg te halen bij de Oostendenaren. Blessin heeft echter nog een contract voor één seizoen bij KVO en zal dus voor een bepaald bedrag weggehaald moeten worden bij de club.

Volgens Frank Buysse van Krant van West-Vlaanderen moet dat echter geen probleem vormen. De journalist geeft aan dat Paul Gheysens een afkoopsom, zelfs een hoge afkoopsom, zonder problemen wil betalen voor een trainer.

Blessin is echter niet de enige KVO-man waar men bij Antwerp aan denkt. Ook Gauthier Ganaye werd gelinkt aan The Great Old om Luciano D'Onofrio te vervangen als sportief directeur. Hij lijkt echter bij KVO te gaan blijven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie