Van Damme in het ziekenhuis: 'Zo frustrerend als je niets over je toekomst weet'

Van Damme in het ziekenhuis: 'Zo frustrerend als je niets over je toekomst weet'

01-05-2021 16:35
6

Miguel Van Damme is een strijder. Helaas moet de doelman van Cercle Brugge weer een nieuwe klap verwerken. Hij ligt al veertien dagen in het ziekenhuis.

Van Damme heeft leukemie en kreeg van de dokters al te horen dat hij uitbehandeld is. Op Instagram laat hij horen dat het voorbije tijd verre van perfect met hem gaat. 'Ik zit al veertien dagen in het ziekenhuis. Laten ons hopen dat ik snel weer thuis kan zijn', kinkt het.

De doelman geeft toe dat de huidige situatie lastig is. 'Het is frusterend dat je niets weet over je toekomst. Ik wil gewoon terug zijn bij mijn prachtige vrouw, mijn geweldige vrienden en de beste familie ter wereld. Ik wil weer van mijn leven genieten. Ik mis jullie allemaal zo erg.'

Van Damme is 27 jaar. In 2016 kreeg hij de eerste keer te horen dat hij leukemie had. Hij herstelde, maar in 2020 kreeg hij het nieuws dat de ziekte terug was en hij uitbehandeld was. Enkel dagen voordien kreeg hij te horen dat zijn vrouw zwanger was. In mei verwacht het paar een dochtertje.